studie6

Ferie betyder for rigtig mange rejser til fremmede himmelstrøg. Det kan blive en udfordring for mave og tarmsystem, da vi bliver udsat for fremmede bakterier systemet ikke kender gennem mad og drikke og ikke mindst vand. De fleste er opmærksomme på ikke at drikke vand fra hanen, men hvad med salatbuffeen og isterninger i drinken. Jeg ønsker jer alle en fantastisk ferie og vil derfor råde til at spise probiotica af go kvalitet, med tilpas mange bakterier stammer, både før og under rejsen. Vælg også et produkt som er stabilt uden for køleskabet, hvis du ikke har adgang til køleskab. De fleste kan dog klare en uges tid ved stuetemperatur.

Er skaden sket og du har erhvervede dig en turist mave så forsøg ikke i første omgang af stoppe diarréen, din krop reagere med diarre for at skaffe sig af med uønskede bakterier. Sørg for FLASKEVAND med salt og sukker, tag max dosis probiotica….

Selv har jeg i mit rejseapotek 3 homøopatiske produkter:

Arsinicum album D12 i tilfælde af diarre, tilstanden forværres 1 gang og så er det ovre. Heller en dag på hotelværelset end 10 dage med dårlig mave ?

Taraxcum cum stanno kan med fordel tages en måned inden afrejse og under hele rejsen, hvis du rejser til lande med risiko for leverbetændelse.

Agentit comp, er fast rejsekammerat, jeg tager 25 dråber inden sengetid, som en rigtig god støtte til immunforsvaret.

Måske skal du på tur i bil, i fly, på land, til vands eller andet? Aesculaforce er super til hævede og trætte ben, så der kommer liv i dem igen. Vi har masser af gode tips til ferien – kig ind
Uundværlig på den lange flyve eller køretur ud i verden. Prøv kalium-kalcium-magnesium brusetabletter til tunge lægmuskler i varmen, til cykelturen, på ferien, osv… Husk gode mælkesyrebakterier til mavsen! LactiPlus kan tåle turen i varmen og giver balance i fordøjelsen, så den “fremmede” mad kan nydes med smil og glæde! Vi har masser af gode tips til ferien – kig ind og få en snak…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *