Magnesium fra Planteforce er et

Kosttilskud i pulverform, som i vand skaber ionisk magnesiumcitrat fra højabsorberbar blanding af magnesiumkarbonat og citronsyre.

– Magnesium understøtter et normalt sundt nervesystem og muskelfunktion.
– Det medvirker også til at vedligeholde sundhedstilstanden i knogler og tænder.

Godt og nemt at tage lige efter sport eller før sengetid.

Magnesium  (Mg) medvirker ved knogleopbygning. Sikrer stabil funktion af hjerte og kredsløb. 

Virker beroligende sammen med kalk. Magnesium aktiverer østrogen. Er med til at regulere blodtrykket. DAMP (ADHD) børn mangler magnesium.

Cellerne bruger magnesium til dannelse af enzymer og til celledeling. Hvis der mangler magnesium, trænger kalk og natrium ind i cellerne. 

Natrium frigør kalk fra cellerne, som derefter langsomt, men sikkert går til grunde. Magnesium beskytter cellerne mod for tidlig aldring, særligt hjertet holdes ungt. 

Når magnesium mangler, er cellerne mere udsat for angreb fra frie iltradikaler.   

Magnesium medvirker til udnyttelsen af B- og E-vitaminer, kalk, fosfor og andre mineraler, samt fedtstoffer. Mineralet er desuden vigtigt for proteinsyntesen og syre-basebalancen.   

Hjertet skal have magnesium. Samtlige muskler, inklusive hjertemusklen, har brug for magnesium.Ved mangel på magnesium trænger kalk ind i selve cellen og der opstår krampetilstande, muskelsvaghed, træthed, hjerterytmeforstyrrelser og i værste fald hjertestop. 

Magnesium er en naturlig kalkblokker. Et forhøjet blodtryk kan nedsættes markant med magnesiumtilskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *