John
Indehaver og købmand til fingerspidserne! Sørger for, at der altid er et bredt udvalg af specialvarer til rådighed i butikken. Du vil derfor primært finde mig på gulvet i butikken med hovedet i en af de mange varelister, idet ingen varer lander uden de er godkendt af mig.

Susi
Indehaver og lever med og i butikken næsten 24 timer i døgnet! Uddannet helsevejleder med bred viden indenfor naturkosmetik. Jeg er at finde blandt varer og kunder, vejledende på butiksgulvet. Alle svenske gloser på skiltene er også min skyld ;).

Connie
Jeg er uddannet Helsevejleder og har arbejdet i Ren Kost siden 2008 primært med kosttilskud. Derudover har jeg mange andre ”kasketter” på i mit daglige virke, og bevæger mig derfor også rundt i butikken og på kontoret.

Jonna
Jeg har været en del af holdet siden maj 2002. Jeg er uddannet aut. Helsevejleder og har diverse efteruddannelser – også i Homøopati. Pt. Uddanner jeg mig til Naturopat IBM og tilbyder vitamin/mineraltest i butikken.  Du finder mig i afdelingen med kosttilskud.

Sarah
Mange kender mig fra grønsagsafdelingen, der har jeg huseret siden 2006. Nu kan du også risikere at finde mig i resten af butikken – og også i Cremeafdelingen, når Tine har brug for en fridag – og jeg kan li’ det!

Tine
Jeg er mest at finde i creme afdelingen og omkring kosttilskud. Jeg er uddannet Naturopath ibm.  og har i mange år studeret og interesseret mig for holde det indre og ydre smækkert og vitalt. Det prøver jeg også at kloge mig på en gang om måneden i sundhedsmagasinet Naturli, som også er at finde her i butikken.

Gitte

Jeg har 10 års erfaring med almen helsekost og er uddannet helsevejleder, med hudpleje som speciale. Jeg har desuden færdiggjort uddannelsen som klinisk diætist i 2015. Jeg vil primært være at finde i cremeafdelingen, hvor jeg udover at vejlede om hudpleje og make-up, også gerne besvarer spørgsmål og vejledninger i butikkens øvrige områder og sortiment.

Kristine

Jeg har været et fast inventar i butikken siden August 2014, og er uddannet bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i ledelse, service og fødevarer. Mine primære ansvarsområder er teer og urter samt øvrige nicheområder.

Carsten

Jeg har 15 års erfaring med specialbutiks drift, altså med at tænke kvalitet og viden først. Økologien har haft tag i mig i 28-30 år, jeg ved en masse om vin, øl, kaffe, ost, krydderurter og mad i det hele taget. Jeg er iøvrigt vild med at blive spurgt om noget jeg ikke umiddelbart kan svare på. Du risikerer at støde ind i mig overalt i butikken.

Christian

Jeg har været en del af teamet siden maj 2015 og er lidt overalt i butikken, både til opfyldning og ekspedition. Jeg bestræber mig på at give dig en rar oplevelse i butikken, og hjælpe der hvor jeg kan. Til dagligt læser jeg Biologi på Aarhus Universitet.

Henrik
Er uddannet bager på 22 år med 3½ års erfaring fra Grønland og mange år i Dansk Supermarked. Nu er det Ren Kost siden maj 2013 og jeg nyder at glæde kunderne med friskbagt glutenfrit brød hver dag.

Sine

Jeg har været i butikken Marts 2014 mest som afløser. Siden 2016 er det dog blevet til mere og mere. Jeg er ikke uddannet, men jeg lærer nye ting hver dag i butikken. Jeg er at finde mellem hylderne, hvor jeg hjælper med varerne.

Theresa

Jeg er lidt overalt i butikken, men primært oppe i køkkenet og hjælpe Henrik hvor jeg udlever min store passion – nemlig at bage. Jeg har været her siden Januar 2015.

Anas

Jeg er fra Syrien og har været i butikken siden september 2016. Jeg arbejder med opfyldning og opvejning af varer.

Dorte

Er vores bogholder med base på kontoret.