Glutenfri bager i Aarhus
Vi har en bager på første sal, som alle hverdage bager 100% glutenfrit brød og boller. Vi bager med råvarer af økologisk kvalitet og udelukkende af naturligt glutenfrie melsorter som boghvede, hirse, ris og majs.
Har du spørgsmål, vil bestille brød eller kage eller har en forespørgsel, kan du altid ringe til os på Tlf. 86 19 59 99 eller skrive en mail på bager(at)renkost.dk. Ved bestilling på hjemmesiden, er din bestilling registreret når du modtager en svarmail.
I det faste sortiment har vi mørke brød bagt med koldhævet surdej, lyst riskernebrød, chiabrød, linsebrød, gulerodsbrød bagt med surdej og havrebrød.
Derudover bager vi fire-fem forskellige slags boller hver dag, efter årstid og sæson. Alt fra koldhævede pizzaboller, tangboller og chokoladeboller til juleboller og gulerodsboller.
Vi bager brownies, citronmåne, muffins eller andre kager. Ønsker du ønsker kagemand, lagkagebunde eller muffins til en fødselsdag så ring og bestil - gerne i god tid, så du er sikker på at du får det du skal bruge.